top of page
unnamed1.png

7 trucuri simple pentru a te simti confortabil in timpul zborului cu avionul!

Zborul cu avionul poate fi o experienta placuta sau poate fi destul de stresanta pentru unii. Indiferent de preferintele tale, exista cateva trucuri simple care te pot ajuta sa te simti mai confortabil si sa te bucuri mai mult de calatorie.


1. Alege locul potrivit. Daca ai o anumita preferinta in ceea ce priveste locul in avion, incearca sa il alegi cand faci check-in-ul sau sa iti rezervi locul in avans. Daca vrei sa dormi, alege un loc langa geam, daca iti este frica de zbor, alege un loc in fata pentru a evita turbulentele.


2. Incalzeste-te. Avioanele pot fi destul de racoroase, deci asigura-te ca ai imbracaminte adecvata si ca iti iei un pulover sau o esarfa pentru a te acoperi. De asemenea, miscarea este importanta in timpul zborului, asa ca incearca sa te ridici si sa faci cateva exercitii usoare pentru a-ti mentine circulatia sanguina.


3. Evita alcoolul si cofeina. Alcoolul si cofeina pot face ca zborul sa fie mai stresant pentru tine, asa ca evita bauturile care contin aceste substante. In schimb, bea apa sau ceai de plante pentru a te hidrata si pentru a te relaxa.


4. Foloseste castile. Daca sunetele din avion te deranjeaza, poti folosi casti simple sau cu noise cancellation (anularea zgomotelor de fundal) pentru a reduce zgomotele de fond si pentru a asculta muzica, podcast-uri sau filme.


5. Gandeste-te pozitiv. Zborul poate fi un moment minunat pentru a-ti relaxa mintea si pentru a gasi inspiratie. In loc sa te concentrezi pe anxietatea de zbor, incearca sa te concentrezi pe activitati care iti plac, cum ar fi lectura, scriere sau meditatie.


6. Foloseste produsele pentru relaxare. Există multe produse disponibile care te pot ajuta sa te relaxezi in timpul zborului, cum ar fi uleiurile esentiale sau spray-urile pentru dormit.


7. Fa planuri pentru dupa zbor. Daca te concentrezi pe ce ai de facut dupa zbor, vei avea o motivatie in plus sa te concentrezi pe lucruri pozitive si sa treci peste eventualele frici sau anxietati.


In general, daca incerci sa te concentrezi pe confortul tau si sa te relaxezi in timpul zborului, poti face din aceasta experienta una placuta si chiar interesanta. Incearca aceste trucuri simple si vei descoperi ca zborul poate fi o experienta minunata.

101 views0 comments

Comentários


unnamed1.png
bottom of page