top of page
unnamed1.png

Banii nu sunt o problema? Top 3 plaje de vis din lume - cum ajungi acolo si cat te va costa?

Vrei sa-ti petreci o vacanta de vis la plaja si cauti cele mai frumoase plaje din lume? Atunci ai ajuns in locul potrivit! Daca banii nu sunt o problema, in acest articol vei descoperi top 3 cele mai frumoase plaje din lume si cum poti ajunge acolo din Bucuresti.


1. Whitehaven Beach, Australia


Whitehaven Beach este una dintre cele mai frumoase plaje din lume, situata in Whitsunday Islands, Australia. Plaja este renumita pentru nisipul sau alb de silicat, care este atat de fin incat pare sa fie facut din zahar pudra.

Apa de un albastru cristalin completeaza privelistea de vis.Pentru a ajunge la Whitehaven Beach din Bucuresti, trebuie sa zbori pana in Sydney, iar apoi sa iei un alt zbor spre orasul Whitsunday Coast. Biletul de avion costa in medie 4.500-7.000 RON. Cazarea in Whitsunday Islands poate fi destul de scumpa, insa poti gasi si optiuni mai accesibile, cum ar fi camping-ul. In general, poti petrece o saptamana in Whitsunday Islands cu un buget de aproximativ 7.000-10.000 RON.


2. Anse Source D'Argent, Seychelles


Anse Source D'Argent este considerata una dintre cele mai frumoase plaje din Seychelles si, de asemenea, din lume. Plaja este renumita pentru stancile sale uriase din granit si nisipul sau alb de coral. Apa turcoaz si reciful de corali fac din Anse Source D'Argent locul perfect pentru snorkeling.

Pentru a ajunge la Anse Source D'Argent din Bucuresti, trebuie sa iei un zbor pana la aeroportul Seychelles International. Biletul de avion costa in medie 6.000-8.000 RON. Cazarea in Seychelles poate fi destul de scumpa, insa poti gasi si optiuni mai accesibile, cum ar fi pensiunile sau hostelurile. In general, poti petrece o saptamana in Seychelles cu un buget de aproximativ 10.000-14.000 RON.


3. Baia do Sancho, Brazilia


Baia do Sancho este situata pe insula Fernando de Noronha din Brazilia si este considerata una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Plaja este renumita pentru apa sa cristalina si pentru stancile sale impresionante. Pentru a ajunge la Baia do Sancho, trebuie sa iei un zbor pana la aeroportul Fernando de Noronha, iar apoi sa iei un taxi sau un autobuz pana la plaja.

Biletul de avion din Bucuresti catre Fernando de Noronha costa in medie 7.000-10.000 RON. Cazarea in Fernando de Noronha poate fi destul de scumpa, insa poti gasi si optiuni mai accesibile, cum ar fi hostelurile. In general, poti petrece o saptamana in Fernando de Noronha cu un buget de aproximativ 10.000-14.000 RON.

104 views0 comments

Comments


unnamed1.png
bottom of page