top of page
unnamed1.png

Cand sa cumperi bilete de avion ieftine: ghidul complet pentru economii semnificative!

Daca doresti sa economisesti bani atunci cand calatoresti cu avionul, este important sa stii cand este cel mai bine sa cumperi biletele de avion la preturi mai mici. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa gasesti cele mai bune oferte pentru bilete de avion:


Cumpara biletele in avans


De obicei, cumpararea biletelor cu cateva luni inainte de calatorie poate sa te ajute sa obtii cele mai bune preturi.


Evita perioadele aglomerate


Sarbatorile si vacantele de vara sunt momentele in care preturile la bilete de avion sunt cele mai ridicate. Daca ai posibilitatea sa calatoresti in alte perioade ale anului, poti economisi bani semnificativ.


Foloseste site-uri de comparare


Exista multe site-uri de calatorii care pot compara preturile de la diferiti operatori si pot sa-ti ofere cele mai bune oferte. Momondo.ro este unul dintre ele - la fel este si skyscanner.ro


Aboneaza-te la alerte de preturi


Poti sa te abonezi la alerte de preturi pentru destinatia ta preferata, astfel incat sa fii informat cand preturile scad.


Calatoreste in zilele de mijloc ale saptamanii


Calatoria in zilele de mijloc ale saptamanii poate fi mai ieftina decat in weekend. De asemenea, evita sa cauti/cumperi bilete de avion in weekend! Mai degraba verifica preturile la inceputul saptamanii.


Fii flexibil


Daca esti flexibil cu privire la data calatoriei si aeroportul de plecare si sosire, poti sa gasesti bilete de avion la preturi mai mici.


Daca urmezi aceste sfaturi si ai rabdare, vei putea gasi bilete de avion la preturi mai mici si sa economisesti bani pentru alte cheltuieli din vacanta.





213 views0 comments

コメント


unnamed1.png
bottom of page