top of page
unnamed1.png

Cat te costa o vacanta de 7 zile la plaja in Miami (SUA), cu zbor din Bucuresti?

Daca sunteti in cautarea unei destinatii de vacanta exotice si pline de viata, Miami poate fi alegerea perfecta. Plajele cu nisip alb, marea turcoaz si arhitectura Art Deco sunt doar cateva dintre atractiile care va asteapta in acest oras vibrant din Florida. In acest articol, vom explora costurile unei vacante de 7 zile in Miami, cu zboruri din Bucuresti, cazare, mancare si alte cheltuieli.


Zboruri


Pentru a ajunge la Miami din Bucuresti, trebuie sa faceti o escala intr-un alt oras european sau american. In general, cele mai convenabile optiuni sunt zborurile cu escala in Amsterdam sau Londra, urmate de un zbor direct spre Miami. Preturile variaza in functie de perioada anului si de compania aeriana, dar in general, un bilet de avion dus-intors poate costa in jur de 4000 - 7000 RON.


Cazare


Miami are o varietate de optiuni de cazare, de la hoteluri de lux la hosteluri si Airbnb-uri. In general, cele mai bune oferte se gasesc in zonele mai indepartate de plaja sau in cartiere mai putin turistice. Un hotel de 3 stele intr-o zona decenta poate costa in jur de 500 - 1000 RON pe noapte, in timp ce un apartament Airbnb in aceeasi zona poate fi gasit la preturi similare.


Mancare


Miami are o varietate de optiuni culinare, de la fast-food la restaurante de lux. In general, preturile la mancare sunt mai mari decat in Romania, dar exista si optiuni mai ieftine, precum restaurantele din cartierele mai putin turistice sau din zona Little Havana. Un pranz la un restaurant modest poate costa in jur de 60-120 RON, in timp ce o cina la un restaurant de lux poate ajunge la 600-900 RON pentru doua persoane.


Transport


Pentru a va deplasa in Miami, aveti mai multe optiuni, cum ar fi taxi, autobuz sau metrou. In general, preturile sunt mai mari decat in Romania, dar exista si optiuni mai convenabile. O calatorie cu autobuzul sau metroul costa in jur de 12 RON, iar un taxi poate costa in jur de 18 RON per kilometru.


Alte cheltuieli


In timpul vacantei in Miami, exista si alte cheltuieli pe care trebuie sa le luati in considerare, cum ar fi bilete pentru atractii turistice, bauturi, cumparaturi si altele. Preturile variaza in functie de optiunile alese, dar in general, trebuie sa fiti pregatiti sa cheltuiti in jur de 1000 - 3000 RON in plus.

In concluzie, o vacanta de 7 zile in Miami poate fi o experienta uimitoare, dar si costisitoare. Cu toate acestea, prin planificarea atenta si cercetarea prealabila, se pot gasi optiuni convenabile pentru zbor, cazare si mancare. Pentru a economisi bani, recomandam sa cautati din timp oferte la hoteluri si zboruri, sa evitati sezonul de varf si sa va bazati pe optiuni de mancare mai ieftine, precum fast-food-uri sau supermarket-uri. In general, costul mediu pentru o astfel de vacanta poate varia intre 6.000 si 20.000 RON, dar depinde foarte mult de preferintele si bugetul fiecaruia. Indiferent de cost, o vacanta in Miami va fi o experienta memorabila, cu plaje frumoase, viata de noapte vibranta si multe alte atractii turistice interesante.

214 views0 comments

Comments


unnamed1.png
bottom of page