top of page
unnamed1.png

Cipru in luna Mai: Bilete de avion dus-intors incepand cu 699 Ron/persoana in Larnaca (6-11 Mai)!

Larnaca, situata pe coasta sud-est a insulei Cipru, este una dintre cele mai vechi orase din regiune si un important centru turistic. Cu o istorie bogata, o cultura fascinanta, plaje cu nisip fin si ape limpezi, si o varietate de atractii, Larnaca este o destinatie ideala pentru calatorii in cautarea unei experiente autentice in Mediterana. Haideti sa exploram mai în detaliu aceasta bijuterie a Ciprului.


O istorie fascinanta si monumente culturale


Larnaca are o istorie bogata care se intinde pe mii de ani. Unul dintre cele mai notabile locuri istorice din oras este fortareata Larnaca, construita in secolul al XVII-lea de venetieni si folosita ulterior de otomani si britanici. Fortareata, situata pe faleza orasului, ofera o panoramă spectaculoasa asupra portului si a marii.

Una dintre cele mai importante atractii culturale din Larnaca este Moscheea Hala Sultan Tekke, un important loc de pelerinaj pentru musulmanii din intreaga lume. Construita in secolul al X-lea, moscheea se afla pe malul salinei Larnaca si este inconjurata de o oaza de verdeata.


Un alt loc istoric important din Larnaca este Biserica Sfantului Lazar, o biserica ortodoxa construita in secolul al IX-lea pe mormantul Sfantului Lazar, cel inviat de Isus Hristos in Noul Testament. Biserica este un exemplu impresionant de arhitectura bizantina si este considerata un important loc de pelerinaj pentru crestini ortodocsi.


Plaje spectaculoase si activitati nautice


Larnaca este cunoscuta pentru plajele sale cu nisip fin si ape limpezi, perfecte pentru relaxare si distractie in apa. Una dintre cele mai populare plaje din Larnaca este Plaja Finikoudes, situata in centrul orasului si oferind o varietate de facilitati, precum sezlonguri, umbrele si o multime de taverne si restaurante pe malul marii.

In plus, Larnaca ofera si o gama diversificata de activitati nautice pentru vizitatori, cum ar fi scufundarile, snorkeling-ul, kiteboarding-ul si navigatia cu barca cu panze. Cei interesati de scufundari pot explora numeroasele epave si recife din apropierea coastei Larnaca, inclusiv celebra epava a vasului de pasageri Zenobia.


Bilet de avion de la 699 ron/persoana intre 6-11 Mai!


Puteti vizita aceasta destinatie minunata, avand oferte foarte bune de zbor (considerand tarifele actuale) la cei de la Wizz Air. Detalii mai jos.


25 views0 comments

Comments


unnamed1.png
bottom of page