top of page
unnamed1.png

Descopera topul locurilor din Bucuresti pentru o plimbare relaxanta cu bicicleta!

Bucurestiul poate fi un oras aglomerat si agitat, dar exista o multime de locuri frumoase in care poti face o plimbare relaxanta cu bicicleta. Iata topul locurilor din Bucuresti unde poti sa te deconectezi de la agitatia orasului si sa te bucuri de o plimbare pe doua roti.


Parcul Herastrau - este cel mai mare si mai popular parc din Bucuresti, cu o suprafata de 187 de hectare. Exista multe trasee si poteci pentru biciclisti, cu privelisti spectaculoase asupra lacurilor si a zonelor verzi din Parcul Herastrau.


Parcul Carol - este un parc istoric, situat in centrul orasului, cu o multime de alei si poteci pentru biciclisti. Aici vei putea admira Monumentul Independentei si Catedrala Sfantul Iosif.


Parcul Tineretului - este un alt parc mare din Bucuresti, cu o suprafata de 80 de hectare. Exista multe trasee pentru biciclisti, dar si zone de picnic, terenuri de sport si gradini botanice.


Parcul Circului - este un parc mic, dar frumos, situat in zona Obor din Bucuresti. Acesta este un loc ideal pentru o plimbare cu bicicleta, cu alei umbrite si o atmosfera relaxanta.


Parcul Natural Vacaresti - este un parc urban recent inaugurat, situat in zona de sud-est a Bucurestiului. Acesta este un loc ideal pentru o plimbare cu bicicleta, cu poteci amenajate si privelisti spectaculoase asupra lacului si a pasarilor din zona.


Parcul Ioanid - este un parc istoric situat in centrul Bucurestiului, aproape de Piata Victoriei. Acesta este un loc ideal pentru o plimbare cu bicicleta, cu alei umbrite si o atmosfera linistita.


Parcul Plumbuita - este un parc mic si linistit situat in zona de nord-est a Bucurestiului. Acesta este un loc ideal pentru o plimbare cu bicicleta, cu alei pavate si o atmosfera relaxanta.


49 views0 comments

Comments


unnamed1.png
bottom of page