top of page
unnamed1.png

Este aceasta cea mai frumoasa piscina din lume? Cat costa o noapte la acest hotel si cum ajungi aici

Hotelul Marina Bay Sands din Singapore este un hotel de lux iconic, cunoscut pentru arhitectura sa impresionanta si facilitatile de top pe care le ofera. Daca va intereseaza sa va cazati acolo, iata cateva informatii utile.


Cum ajungi acolo din Bucuresti


Exista zboruri directe din Bucuresti catre Singapore, iar durata medie a zborului este de aproximativ 12-14 ore, in functie de escala si de ruta aleasa. Singapore Airlines si Emirates sunt doua dintre companiile aeriene care opereaza zboruri directe intre cele doua destinatii. De asemenea, exista si optiuni de zbor cu escala prin alte orase, cum ar fi Dubai, Istanbul sau Abu Dhabi. Dupa sosirea in Singapore, hotelul Marina Bay Sands se afla la aproximativ 20 de minute de mers cu masina sau cu transportul public de la Aeroportul Changi.


Costul unei camere pe noapte in medie


Costul unei camere la Marina Bay Sands variaza in functie de sezon, de tipul de camera si de ofertele speciale disponibile. In general, tarifele pot fi destul de ridicate, deoarece acest hotel este cunoscut pentru a fi unul dintre cele mai luxoase si exclusiviste hoteluri din Singapore. Preturile pot incepe de la aproximativ 400-500 de dolari americani pe noapte pentru o camera standard, iar suitele si camerele cu vedere la Marina Bay pot avea preturi mult mai ridicate.


Facilitati oferite de hotel


Marina Bay Sands ofera o gama larga de facilitati si servicii de top pentru oaspeti. Unul dintre cele mai faimoase puncte de atractie ale hotelului este piscina infinity de pe acoperis, cunoscuta sub numele de Sands SkyPark, care ofera o panoramă spectaculoasa asupra orasului Singapore. Hotelul dispune, de asemenea, de un cazino de lux, spa, centre de fitness, restaurante fine dining, baruri, magazine de lux, teatru, sali de conferinte si evenimente, si multe altele.


Vremea in Singapore


Singapore are un climat tropical umed, cu temperaturi ridicate si umiditate ridicata pe tot parcursul anului. Temperaturile medii variaza intre 24°C si 31°C, iar precipitatiile pot sa apara in oricare moment al anului, cu ploi abundente si averse scurte. Cel mai uscat sezon in Singapore este intre iunie si septembrie, iar cel mai umed sezon este intre noiembrie si ianuarie. Este important sa fiti pregatit pentru vremea calda si umeda si sa aveti haine usoare si impermeabile, precum si sa va luati masuri adecvate pentru protectia solara.

65 views0 comments

Comments


unnamed1.png
bottom of page