top of page
unnamed1.png

Top 5 destinatii de plaja pe care sa le incerci vara asta, la doar o aruncatura de bat de Bucuresti!

Daca sunteti in cautarea unei vacante de vara pe plaja si doriti sa ajungeti rapid la destinatie, exista numeroase optiuni la mai putin de 3 ore distanta cu avionul de Bucuresti. Iata o lista cu cele mai bune 5 destinatii turistice de vacanta, ideale pentru plaja vara, la o distanta scurta de zbor de capitala Romaniei.


1. Atena, Grecia


Atena este cunoscuta pentru istoria si cultura sa bogata, dar are si plaje minunate pe coasta sa de est, la aproximativ 2 ore de zbor de Bucuresti. In apropierea orasului, veti gasi plaje cu nisip fin si ape cristaline, precum si o varietate de statiuni balneare, cum ar fi Vouliagmeni si Glyfada, unde puteti sa va relaxati si sa va bucurati de soarele verii.


2. Palma de Mallorca, Spania


Aceasta insula din arhipelagul Balearic din Spania este renumita pentru plajele sale frumoase si pentru viata de noapte animata. Cu un zbor de aproximativ 2 ore si jumatate de la Bucuresti, puteti ajunge la Palma de Mallorca si sa va bucurati de plaje cu nisip fin, apa limpede si peisaje spectaculoase, precum si de numeroase activitati de agrement si optiuni de cazare.


3. Antalya, Turcia


Situata pe coasta de sud a Turciei, Antalya este o destinatie populara pentru vacantele de vara la plaja, la doar aproximativ 1 ora si 30 de minute de zbor de Bucuresti. Aici veti gasi plaje cu nisip fin, apa calda si numeroase hoteluri si statiuni balneare, precum si o gama variata de activitati de agrement si atractii turistice.


4. Budapesta, Ungaria


Chiar daca nu este la mare, Budapesta ofera oportunitati unice de relaxare pe plaja, datorita bailor termale celebre din oras. Acestea sunt bai naturale cu apa termala, unde puteti sa va relaxati si sa va bucurati de apele minerale benefice pentru sanatate, intr-un decor pitoresc. Cu un zbor de aproximativ 1 ora si 20 de minute de la Bucuresti, puteti ajunge la Budapesta si sa va bucurati de experienta termala deosebita.


5. Varna, Bulgaria


Situata pe coasta Marii Negre, Varna este o destinatie turistica populara in Bulgaria, la aproximativ 1 ora si 15 minute de zbor de Bucuresti. Aici veti gasi plaje cu nisip fin si ape limpezi, precum si numeroase optiuni de cazare si facilitati pentru turisti. Statiunile balneare din Varna, precum Golden Sands si St. Constantine si Elena, ofera plaje frumoase si diverse activitati de agrement, cum ar fi sporturile nautice si divertismentul pe plaja.

Indiferent de destinatia pe care o alegeti, acestea sunt doar cateva dintre cele mai bune optiuni pentru o vacanta de vara pe plaja la o distanta scurta de zbor de Bucuresti. Nu uitati sa va bucurati de soare, nisip si apa si sa va creati amintiri frumoase in aceste destinatii de vacanta de vara aflate la scurta distanta Bucuresti!

214 views0 comments

Kommentarer


unnamed1.png
bottom of page