top of page
unnamed1.png

Va recomandam singurul hotel premium in care mai mergem noi in vacanta in Bulgaria: White Lagoon!

Hotelul White Lagoon este situat pe malul Marii Negre, in apropierea orasului Kavarna, Bulgaria. Acesta este un hotel de lux, construit recent (acum vreo 8-9 ani) si ofera oaspetilor sai o experienta deosebita intr-un cadru pitoresc.


Unde este amplasat acest hotel?


Hotelul White Lagoon este situat la aproximativ 140 de kilometri nord de Bucuresti. De obicei, calatoria cu masina dureaza aproximativ 2 ore si jumatate, in functie de trafic si de punctul de plecare din Bucuresti, dar si de vama.

Exista, de asemenea, optiuni de transport public disponibile pentru cei care nu doresc sa conduca, inclusiv autobuze care circula intre Bucuresti si Kavarna si trenuri care circula intre Bucuresti si Gara Kavarna. De la gara Kavarna, hotelul este la o distanta de aproximativ 6 kilometri, iar un taxi poate fi usor de gasit pentru a ajunge la destinatie.


Deoarece Kavarna este un oras mic, distanta fata de alte orase din apropiere este destul de mica. De exemplu, de la hotel se poate ajunge in Balchik in aproximativ 20 de minute cu masina, unde se poate vizita Castelul Reginei Maria sau Gradinile Botanice ale Balchikului. In plus, Rezervatia Naturala Kaliakra se afla la aproximativ 30 de minute de mers cu masina de hotel, fiind o atractie turistica populara in regiune.


Nu este nevoie sa iesi din complex!


Hotelul ofera camere spatioase si moderne, cu vedere la mare sau la gradina. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor cu ecran plat si baie privata cu dus sau cada. Unele camere au balcon sau terasa.

Oaspetii se pot bucura de o multime de facilitati de agrement si de relaxare in cadrul hotelului, cum ar fi mai multe piscine in aer liber, tobogane la piscine, un centru de fitness si un centru spa. Exista si terenuri de tenis si de fotbal, precum si un loc de joaca pentru copii.

Pentru cei care doresc sa exploreze zona, hotelul organizeaza excursii la obiective turistice din apropiere, cum ar fi Castelul Reginei Maria din Balchik sau Rezervatia Naturala Kaliakra. De asemenea, oaspetii se pot bucura de plaja privata a hotelului, care ofera sezlonguri si umbrele gratuite.


Mancare foarte buna la All Inclusive


Hotelul are propriul restaurant, care serveste preparate din bucataria traditionala bulgareasca si internationala. De asemenea, exista si un bar la piscina si un bar in holul hotelului, dar si un bar pe acoperis alaturat piscinelor infinity.

In concluzie, Hotelul White Lagoon din Kavarna, Bulgaria, este o alegere excelenta pentru cei care cauta o experienta de lux intr-un cadru natural spectaculos. Cu facilitati excelente si servicii de calitate, acest hotel ofera oaspetilor o vacanta de neuitat.

110 views0 comments

Comments


unnamed1.png
bottom of page